top of page
Nexity__1_-removebg-preview.png

Serviciile noastre

Nexity acopera intreaga paleta de nevoi. De la schitarea ideilor de baza, la finantare si implementarea lor.

Finantare Nerambursabila

Sesiune gratuita de consultanta cu specialisti in atragerea de finantari nerambursabile pentru stabilirea eligibilitatii si nevoilor de finantare ale companiei tale.

Consultanta

Expertul de Achizitii Publice, impreuna cu Managerul de Proiect, va dezvolta planul de achizitii din cadrul proiectului, asigurandu-se ca toate cheltuielile vor respecta legislatia in vigoare si termenii  propusi.

Plan de achizitii

Expertul Financiar, impreuna cu Managerul de Prioiect, va intocmi bugetul detaliat si cel centralizat al tuturor cheltuielilor eligibile din cadrul proiectului, conform legislatiei financiare aplicabila fiecarui apel de finantare.

Buget detaliat si centralizat

Echipa dedicata - Manager de Proiect, Expert Financiar si Expert Achizitii Publice care vor intocmi justificarea proiectului pe care il vom depune catre finantare.

Scriere Proiect

Pentru ca este necesar sa avem o selectie clara si transparenta de oferte care sa justifice pretul achizitiilor ce urmeaza a fi facute prin proiect, te vom ajuta sa structurezi si sa obtii 2/3 oferte in fuctie de cerintele apelului de finantare.

Obtinere oferte

Dupa ce castigi proiectul si semnezi contractul de finantare, echipa Nexity te va ajuta pe intreaga perioada de implementare - de la deschiderea contului bancar de proiect, pana la final - cu toata documentatia necesara si raportarile catre Institutia Finantatoare.

Implementare

Solutii Software

1

Creare Site

Site de prezentare, platforma de vanzari, integrare sisteme de plata, comenzi online, stocuri, preturi, optimizare SEO, cuvinte cheie, abonare newsletter, Web Design, prezenta online retele sociale (Facebook, Instagram, Tik Tok, etc), mentenanta, training utilizare

2

Aplicatie Mobila

Dezvoltare aplicatie iOS (Apple), Android sau Web-Based prin care functionalitatile site-ului sau al platformei tale sunt disponibile in varianta mobila pentru tine si clientii tai. Sisteme de fidelizare si reduceri pentru utilizatorii aplicatiei.

3

Automatizare procese

ERP - Platforma unica de stocare si de integrare a datelor afacerii pentru planificarea resurselor intreprinderii

CRM - Soft de gestionare a interactiunilor dintre membrii echipei si clienti

Integrare sisteme de automatizare a proceselor de lucru

Integrare solutii care utilizeaza Inteligenta Artificiala

bottom of page