top of page

Despre Nexity

Povestea noastra

Dupa 5 ani de lucru in domeniul evaluarii si implementarii proiectelor nationale majore in domeniul cercetarii si inovarii, am mers in linie cu prioritatile Comisiei Europene in lansarea in anul 2020, a primei agentii Romanesti dedicata atragerii de investii si finantare nerambursabila pentru startup-urile de tech din tara.

Echipa Nexity este tanara, dar a reusit sa acumuleze un volum urias de experienta, fiind parte directa in buna implementare a majoritatii proiectelor gestionate de catre Ministerul Cercetarii, cu ajutorul finantarilor nerambursabile acordate Romaniei de catre Comisia Europeana prin programul Horizon.

Cu o valoarea totala finantata de peste 300 de milioane de euro, echipa Nexity, impreuna cu 60 de experti tehnici cooptati au dus la bun sfarsit 90 de proiecte extrem de importante pentru industria, cercetarea si economia Romaniei. Printre beneficiarii acestora enumaram o parte:

ELI NP - The Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics - Magurele

USAMV - Universitatea de Agricultura si Medicina Veterinara

Institutul de Chimie Macromoleculara "Petru Poni"

ICSI - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Ramnicu Valcea

ECOIND - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industriala

INCASInstitutul National de Cercetare-Dezvoltare Aerospatiala "Elie Carafoli"

COMOTI - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare

INOE 2000 - Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica

Nexity__1_-removebg-preview.png

Nexity astazi

In momentul de fata Nexity este una dintre cele mai performante agentii axate pe atragerea de finantari nerambursabile in domeniul tehnologiei informatiilor pentru companiile din Romania, pentru dezvoltarea de solutii tehnologice de catre startup-urile locale, precum si pentru dezvoltarea de software la comanda pentru clientii nostri.

Recunoscuti de catre industrie

Partener Oficial

Logo-FB-Business-Accelerator-02-02.png

Incepand cu anul 2022, Nexity este partener oficial F&B Business Accelerator, cel mai mare program de mentorat si accelerare al afacerilor din industria Food and Beverage din Romania.

Contact pentru colaborari

Strada Cronicarilor 2, Sector 1, Bucuresti

Tel: +40 744 654 487

Multumim pentru mesaj!

bottom of page